EasyUO.com
http://www.easyuo.com/forum/

IT'S ALIIIIIIVE! (Alexandria is now LIVE!)
http://www.easyuo.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=12464
Page 1 of 17

Author:  WarLocke [ Tue Jan 04, 2005 8:09 pm ]
Post subject:  IT'S ALIIIIIIVE! (Alexandria is now LIVE!)

The OFFICIAL EasyUO Freeshard Project, Alexandria, has been LIVE since mid-2004.



Image
Image

The IP/shard address is lexia.easyuo.com (port 2593) and Auto account creation is ON.

Image

Minimum Client Version is (7.0.24.0)
(although we understand the most recent clients are working)

Use Razor or UOSteam (Recommended) to connect, DO NOT USE UOGateway as that has been broken since patch 5.0.9.x and doesn't look like it'll ever be fixed. You can download Razor by CLICKING HERE.

And you can download the client by CLICKING HERE.

Got questions? Here's the FAQ
Image
Donate to the shard!
Image

Author:  Kedrick Valorite [ Tue Jan 04, 2005 8:14 pm ]
Post subject: 

w00t!
:lol:

Author:  Roadkill [ Tue Jan 04, 2005 11:53 pm ]
Post subject: 

sweet! Wish I'd have used that account CEO set up for me and gotten a headstart... but I just couldnt get myself to use the PW he set..."CEOpwnsRK". GAH. bastige!

Author:  Orngrimm [ Wed Jan 05, 2005 1:23 am ]
Post subject: 

Ok!
Now it becomes interesting! :)

Can someone give me a short crash-course in this?

- I have UO:SE installed.
Can i play with this uogateways this freeshard without loosing the ability to connect later to OSI again?
- Normally a freeshard needs own files (maps, own clients). This one too?

A short crashcourse on how to get this freeshard to work for someone nerver connected to a freeshard whould be nice... ;)

Author:  Kedrick Valorite [ Wed Jan 05, 2005 2:44 am ]
Post subject: 

Orngrimm wrote:
Can i play with this uogateways this freeshard without loosing the ability to connect later to OSI again?

Yes! Simply use the link in UOGateway. it automatically creates a login.cfg that is used for getting on Alexandria. when you don't use that link, you will attempt to login to OSI, as normal...

Orngrimm wrote:
- Normally a freeshard needs own files (maps, own clients). This one too?


not this one, no downloads or anything. What you're refering to is called a patch server. actually, there really aren't that many freeshards that do this, i've found. Rivan(sp?) would be about the most extreme case, but as I said there are actually very few where a patch is required.

anyway, really easy to get on with UOGateway. give it a shot!
:)

Author:  WarLocke [ Wed Jan 05, 2005 7:10 am ]
Post subject: 

Added a UOGateway link - all you need to do is click it and it'll add the server to your list in UOGateway. This should work until we're publicly listed.

Author:  WarLocke [ Wed Jan 05, 2005 8:19 am ]
Post subject: 

There seems to be a bug in UOGateway that causes the link I posted to add a "\" to the patch list (even when it's not there when I cut/paste the code) that causes the following error:

Downloading patch 4
Unable to download from URL! Download failed!

To remedy this, click the blue folder icon next to the server entry, scroll down to the patch listings, remove the "\" from "Patch 4 url" entry, and click "Save Settings"

The server entry will then function properly.

Author:  Orngrimm [ Wed Jan 05, 2005 12:05 pm ]
Post subject: 

Thanks for your answers!!


Features: C
M=Macroing allowed

-> No "M" @ features --> Macroing NOT allowed?? ;)


Edit:
I added it to me personal server-list
If i click on the alexandria-shard i end with a popup:

Downloading patch 4

Unable to download from URL! Download failed
[close]


Edit 2:
Ah... There was an "\" @ patchserver # 4
Removed it...
Seems to work!


Edit 3:
:D
A new char on the servers:
"Mod Orngrimm"

BTW: are these giant rats, sever rats and red brigands @ FBB normal?

Author:  WarLocke [ Wed Jan 05, 2005 12:15 pm ]
Post subject: 

Heheh yes, Felucca Brit was invaded by the minions of the rat king -- an event line during closed testing. They still have a tiny bit of a foothold, since the quest line isn't finished yet.

Author:  snicker7 [ Wed Jan 05, 2005 4:03 pm ]
Post subject:  Re: IT'S ALIIIIIIVE! (Alexandria is now LIVE!)

I had a little thing with that... in the area between the provisioners and the bank, there is a large spawn there. When you walk by, one flags on you and an NPC yells guards. INSTANTLY 20 guards spawn in and whack them. It causes really extreme lag.

Author:  WarLocke [ Thu Jan 06, 2005 4:53 pm ]
Post subject: 

Reduced the spawn.

Author:  snicker7 [ Thu Jan 06, 2005 5:32 pm ]
Post subject:  Re: IT'S ALIIIIIIVE! (Alexandria is now LIVE!)

Hooray!

Author:  avalois [ Fri Jan 07, 2005 11:20 am ]
Post subject:  Re: IT'S ALIIIIIIVE! (Alexandria is now LIVE!)

Help, I really want to check this free shard out but the link will not work. Think this is a great idea!!!!!!!!!!!!!!!!
Never played free shard before but if you guys are running it, I know it will be very good :P

Author:  WarLocke [ Fri Jan 07, 2005 11:43 am ]
Post subject: 

See the Frequently Asked Questions section on "How do I connect?" :)

Author:  Bigguy [ Fri Jan 07, 2005 12:03 pm ]
Post subject: 

Umm EasyUO isn't working there either :lol:

Is Razor allowed on the server?
________
Maryjane

Page 1 of 17 All times are UTC - 8 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/